4-Dimensions

Over 4-Dimensions


4-Dimensions levert software, hosting en internet gerelateerde oplossingen vanuit een krachtige samenwerking tussen IT-professionals. De oprichter van 4-Dimensions, Wijnand Top, heeft tijdens zijn carrière als IT-professional een groot netwerk van deskundige professionals opgebouwd. De expertise van Wijnand ligt bij het uitvoeren en leiden van software en internet gerelateerde projecten. Deze expertise kan ingezet worden voor uw projecten, eventueel aangevuld met de inzet van een aantal professionals uit ons netwerk.

4-Dimensions heeft de tooling en know-how om uw project gestructureerd en kwalitatief uit te voeren. Kijk voor meer informatie op de pagina Software ontwikkeling.

Geschiedenis

Het ontstaan van 4-Dimensions gaat terug tot het jaar 2001. In deze tijd was internet nog niet ontdekt door grote commerciële uitgevers welke zich concentreerden op offline media. Oprichter Wijnand Top was zich er echter van bewust dat internet veel te bieden had en is destijds gestart met het ontwikkelen en uitgeven van diverse online platformen. Deze platformen waren voornamelijk gericht op kinderen, jongeren, games en dating. Een aantal van deze platformen zijn erg succesvol geworden en kennen nog steeds een grote populariteit. Enkele voorbeelden zijn DigiDier.nl en ChatNu.nl.

Een aantal jaar later is het internet ook ontdekt door grote commerciële partijen. Hierdoor verminderde de bezoekersaantallen naar onze projecten, waardoor wij hebben besloten onze koers te wijzigen. Onze opgebouwde kennis van high-availability en high-traffic applicaties zetten wij sindsdien in voor het bedrijfsleven.

Portfolio & CV

4-Dimensions / Wijnand Top heeft aan diverse projecten gewerkt. Dit is als freelance professional of op projectbasis. Kijk voor meer informatie op de linked-in pagina van Wijnand Top of neem contact met ons op voor een uitgebreid CV of portfolio.